Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nygren invänder om ansvar

Ljusdalsbon vara bara en målvakt och ska inte behöva ta ansvar för företagens skulder. Det tycker Per Nygren efter onsdagens rättegång i Hudiksvalls tingsrätt.

Ljusdalsbon söks av såväl Handelsbanken, som Skatteverket och en underleverantör för miljonskulder som uppstod när Lasse Isaksons och Per Nygrens gemensamma koncern försattes i konkurs i samband med grov trolöshet mot huvudman.

Vid onsdagens rättegång pekade en tidigare platschef vid Fredrikssons gräv och Linjebyggnad ut Per Nygren som huvudansvarig.

– I själva verksamheten hade jag en passiv roll. Jag anser att platschefen, Lasse Isaksson och jag tillsammans skall anses som de faktiska företrädarna för Fredrikssons Gräv och Linjebyggnad, skriver Per Nygren i en kommentar efter rättegången där han var kallad som vittne via videolänk.