Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nya lokaler, nya butiker och ett torg – det här är på gång i Bollnäs

Nu har Dressman installerat sig på Långgatan. Men när kommer MQ hit? När flyttar Kjell & Co in? Och när får vi tillbaka vårt torg? Det här är på gång i Bollnäs – vi uppdaterar er så klart. Häng med på en rundvandring i centrum!

Annons

Långgatan i Bollnäs har blivit ett hett stråk för stadens butikskedjor. Nu har Dressman övergivit lokalen på Stationsgatan för ett mer centralt läge. Under onsdagen var det dags för nyöppning.

– Man letar alltid efter det bästa läget, när den här ytan blev ledig tänkte vi "once in a life time" och slog till. Genom det här hoppas vi på att locka fram fler kunder, säger butikschef Annica Domanders.

Hittills har flytten bara genererat positiva kundreaktioner, enligt Annica Domanders. Att butiken nu blir granne med två större kedjor ökar möjligheterna till mer försäljning, menar hon.

Att Långgatan har ökat i popularitet, ser hon inte som något problem.

– Vår gamla lokal blev ju tingad på en gång, så jag ser ingen risk med att det skulle bli tomt i resten av staden.

I den nu tomma lokalen kommer vid årsskiftet Kjell & Co att flytta in. …

Läs mer: Kjell & Co kommer till Bollnäs

Mer som är på gång i centrum är att MQ är på väg in i JC:s gamla lokaler. Planerad öppning där är i slutet av april.

Läs mer: Då kommer MQ till Bollnäs

Ni kanske också undrar hur det går med Brotorget? Där är det sagt att det blir invigning i augusti, men då arbetena gått bättre än väntat så kan det bli invigning redan vid Grillnatta i slutet av juli.

Läs mer: Brotorget kan bli klart än tidigare