Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nya lokaler för samverkan invigdes

Den nya beroendemottagningen i Ljusdal invigdes under onsdagen. Helena Brink, omsorgsnämnden vid Ljusdals kommun och Åsa Linder, verksamhetschef för psykosocial hälsa inom landstinget, klippte banden.

Annons

Det är en samverkan mellan kommun och landsting som nu invigs för nära samarbete.

– Samverkan är en framgångsfaktor och det är det Ljusdals kommun är bra på. Vi ska hjälpa de som har drog- och alkoholproblem och hjälpa de till ett bättre liv, sa Helena Brink innan banden klipptes.

Ett svart band stod som symbol för kommunen och ett rött för landstinget. Banden knöts först ihop för att symbolisera samarbetet och klipptes sedan för att inviga lokalerna.

– Ljusdal har varit framgångsrikt med samverkan. Vi kan visa hur bra man kan få till det när man jobbar tillsammans med varandra och inte mot varandra. Jag lämnar även över en krans som symbol för den här dagen och det viktiga uppdraget vi har framför oss, sa Åsa Linder.