Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny ungdomssamordnare utsedd

Nordanstigs kommun har fått en ny ungdomssamordnare. Patrik Thorson har fått tjänsten som ungdomssamordnare och han börjar sin tjänst på måndag.

Annons

– Det är jättespännande och jag är glad över att det har gått så fort att hittat en ny, säger Mona Franzen Lundin, kvalitets- och utvecklingsledare.

Patrik Thorson kommer från Norrtälje och har bland annat arbetat som jobbcoach för unga och i olika ungdomsprojekt. En av hans främsta arbetsuppgifter blir att arbeta för att öka ungas inflytande i kommunen, han kommer att ansvara för ungdomsrådets verksamhet i kommunen och driva processen för att genomföra det ungdomspolitiska handlingsprogrammet som togs fram under våren.

Han kommer även få fortsätta arbeta med LUPP, en ungdomsenkät som ska ge en bild av vad ungdomar tycker och tänker. Ungdomsenkäten genomfördes i kommunen för första gången i våras.