Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny multifjärr från Philips

/

Philips har utökat sitt sortiment av multifjärrisar.

Annons
Philips har utökat sitt sortiment av multifjärrisar. Med SRU6006 har Prestigo-familjen fått en ny medlem som tycks ha ett väldigt bra pris/prestanda-förhållande.

Nu har Philips en ny multifjärr ute. Kontrollen har fått namnet Prestigo SRU6006 och blir med sitt pris på 599 kr, den billigaste i den nuvarande Prestigo-serien. Det relativt låga priset till trots, bör SRU6006 ändå vara en kontroll med viss klass. Prestigo-serien innehåller ju (som namnet antyder) vanligtvis Philips vassaste fjärrkontroller.

SRU6006 klarar att styra upp till sex olika enheter, vilket borde räcka ganska bra för de flesta. Databasen för Philips Prestigo-kontroller innehåller för närvarande koder till mer än 300 000 enheter och utökas kontinuerligt. Sannolikheten att just dina enheter finns med i databasen, är alltså ganska stor.

Konfigureringen hanteras med mjukvaran Philips Configo som funkar på både PC och MAC och kopplas till fjärren via USB. Configo håller också koll på eventuella uppdateringar för kontrollen och tar hand om både nedladdning och installation av dessa, när de finns tillgängliga.

Knapparna på SRU6006 styr de funktioner som det stora flertalet förmodligen använder oftast, men om det skulle behövas, kan man trolla fram fler knappar via fjärrens 1,5 tums LCD-skärm.

Philips Prestigo SRU6006 finns ute nu och kostar, som vi nämnt tidigare, 599 kr.

Här och här kan du läsa om andra multifjärrisar som kostar under tusenlappen.


/Leif Jessen

Prylportalen.se

Mer läsning

Annons