Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny insats i sökandet efter försvunne mannen – helikopter hovrade över Lillfjärden

 
Försvunne 74-åringen i Hudiksvall
Visa alla artiklar

På tisdagen hovrade en helikopter på låg höjd över Lillfjärden i Hudiksvall. Polisen söker efter den försvunne 74-åringen Christer Jonsson med flera enheter.

Annons

– Vi söker av Lillfjärdens strandlinje och letar i hela Hudiksvall med omnejd. Vi fortsätter med samma styrka som tidigare och letar i olika indelade sektorer, säger Pelle Nellberg, presstalesperson vid polisens regionledningscentral.

Helikoptern cirkulerade sedan över Hudiksvalls centrum under dagen.

Polisen gick under måndagen ut med en uppmaning om till fastighetsägare och villaägare att söka av tomter, förråd och uthus.

– Vi vill att man håller ögonen öppna. Om man ser något som sticker ut, alltifrån klädesplagg till främmande föremål så ska man kontakta oss. Och om man ser den försvunne mannen så ringer man 112 på en gång och försöker uppehålla honom i väntan på oss, säger Pelle Nellberg.