Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny butik till Häggesta

På måndag öppnas ännu en butik i Inspirationshuset, tillsammans med Colorama, Björkmans möbler och Håkans radio och tv.

– Här blir det ett lite annat läge, säger Helena Olsson vid GJ Sales som flyttar till Inspirationshuset från sina tidigare lokaler på Norra Kilaforsvägen.

Gj Sales startade sin verksamhet för tre år sedan. Helena Olsson tror nu att flytten från Säversta till Inspirationshuset i Häggesta ska ge affärerna ett lyft.

– Läget är naturligtvis bättre, säger hon. Vår tidigare butik har legat lite undangömd. Sedan kan det naturligtvis vara bra att finnas i ett hus med flera andra butiker, man kan hjälpas åt att dra kunder.

GJ Sales huvudinriktning är kläder, både yrkeskläder och jakt- och fritidskläder. I samband med flytten kommer också utbudet av jakt- och fritidskläder att öka.

– Vi började lite med jakt- och fritid i höstas och vi har fått ett så bra gensvar att vi kommer att öka ut den biten, säger Helena Olsson. Men man kanske ska vara tydlig med att vi bara säljer kläder, vi säljer inga vapen.

Butiken riktar sig till både privatpersoner och företag. I direkt anslutning till butiken finns också produktion av företagsprofilering. Det handlar exempelvis om logomärkning av kläder, banderoller, skyltar, bildekorer och textiltryck.