Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu ingår ännu mer i din prenumeration – så gör du för att få ut max: "Vårt stora fokus på bandyn fortsätter"

Alla våra bandysatsningar, direktsänd fotboll med Ljusdals damer och 40 lokala nyhetssajter med plusmärkt innehåll.
Allt ingår för dig som prenumerant.
Så här gör du för att få ut max av helahälsingland.se!

Har du koll på allt som ingår i din prenumeration?

Om inte – logga in direkt på helahälsingland.se och se till så att du verkligen får ut max som kund hos oss.

För det är en hel del.

Utöver kundservice på nätet, förmånliga erbjudanden på Läsarshoppen.se och privatannonsering har du ett väldigt brett nyhetsinnehåll att se fram emot:

– Som inloggad läsare får du först och främst unik lokaljournalistik från helahälsingland, med bland annat live-tv, nyhetsbevakning dygnet runt, Bostadspuls med samtliga fastighetsaffärer – och dessutom Bandypuls, säger Anders Ingvarsson som är chefredaktör och ansvarig utgivare för helahälsingland.se.

– Vårt stora fokus på Bollnäs, Broberg, Edsbyn och Ljusdal fortsätter den här säsongen då vi dedikerar en hälsingereporter som bara jobbar med bandyklubbarna. Vi har sänt försäsongsmatcher med alla elitlagen hittills och bevakat Svenska Cupen. Men vi kommer även vara på World Cup och ge användarna ALLT månaden innan seriestart i elitserien.

Fotbollen har också en central plats i sportbevakningen den här hösten. HuFF slåss för uppflyttning och Bollnäs slåss för att undvika nedflyttning i division 2, samtidigt som Ljusdals damer balanserar runt nedflyttningsstrecket i elitettan.

– Vi har direktsänt samtliga matcher med Ljusdal den här säsongen och och kommer så klart fortsätta med det ända in i mål när laget krigar för att hänga kvar i serien. Dessutom planerar vi en satsning på Hudiksvalls FF när det brinner till ännu mer mot de sista skälvande omgångarna. Men mer om det kan jag inte säga nu…

– En annan sak att vara glad över är att vi sänt 16 stycken Veckans match från Hälsingefotbollen och vi har gjort en hel del avslöjanden under året, som till exempel när några spelare började slåss på fotbollsplanen under en division 4-match.

I övrigt, vad kan läsarna kan se fram emot i höst?

– Jag är mycket nöjd med vår valbevakning, med direktsända debatter från alla kommuner och regionen. Nu fortsätter vi att följa det politiska spelet efter valet och kommer förstås också fortsätta vår satsning på granskande journalistik. Senast satte vi fokus på friskolornas ekonomi och det blir fler granskningar av den typen, säger Anders Ingvarsson.

Vill du läsa ännu mer lokala nyheter, utöver allt plusmärkt innehåll på helahälsingland.se? Kom ihåg att du har tillgång till ytterligare 39 lokala nyhetssajter runt om i landet. Läs mer på helahälsingland.se/sverigeslokalnyheter och ta del av unik lokaljournalistik från Skellefteå i norr till Markaryd i söder.

Så här gör du för att få ut max av din prenumeration:

Har du inloggningsuppgifter?

1. Vad bra! Gå till helahälsingland.se/logga-in-nu och fyll i inloggningsuppgifterna till ditt konto.

2. Klart! Du behöver bara logga in en gång på din dator, surfplatta eller mobil för att alltid vara inloggad.

Saknar du inloggningsuppgifter?

1. Bara lugn. Börja med att gå in på helahälsingland.se/logga-in-nu

2. Längst ned finns en länk med texten "Skaffa inloggningsuppgifter här". Klicka på den och följ instruktionerna.

3. Fyll i personnummer (som användes när du tecknade prenumerationen) eller kundnummer (finns på senaste fakturan) och ditt postnummer. Klicka på "Ok, fortsätt".

4. Fyll i e-postadress och välj ett lösenord. Det här blir dina inloggningsuppgifter. Fyll i dem och spara. Fyll i övriga obligatoriska uppgifter.

5. Klart!

Behöver du hjälp?

Besök helahälsingland.se/kundservice, här får du svar på dina frågor och du är även välkommen att kontakta oss.