Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu har TV4-bonden Stefan gjort sitt val

Först var Stefan Hildingsson extremt skeptisk till att bli en av TV4-bönderna. Men, nu ångrar han inte en minut av inspelningstiden...

Skvallerpressen trodde han sökte en prinsessan Sofia-look-a-like, men själv har Stefan Hildingsson vetat precis vem han skulle välja. När det tionde programmet av Bonde söker fru sändes på onsdagen, fick även resten av världen veta: det blir Hanna Sundin .

– Ja, när jag träffade henne visste jag att hon har allt. Det är som en pusselbit som har saknats i livet, säger Stefan, som tycker det tämligen enskilda läget på gården i Stakholmen varit perfekt:

– Jag bor så pass bra till så folk har inte sett så mycket som om man bott mitt i myrstacken. Fast visst har det varit litet jobbigt att inte få säga eller visa något. Det hade varit skönt att ha sluppit.

Läs mer: Hanna hoppas hitta kärleken i "Bonde söker fru"

Läs mer: Köttbondens svåra val: "Blir sårad"

Redan förra veckan berättade han om sina känslor för Hanna Sundin – känslor som nu bara växte. Under den fest han ställde till med på sin gård visade det sig också att känslorna var besvarade. Hans andra kvarvarande frierska, Pia Westén, märkte förstås också vad som var på gång och ställde honom mot väggen. Stefan sade som det var och Pia valde att åka hem.

Vad gör ni där på gården då?

– Tja, vad tror du? Haha... nej då, vi är som ett gift gammalt bondpar, fast vi har det mer spännande. Och så är vi yngre och snyggare, och fastare i skinnet.

Du är glad att du var med i tv-serien?

– Det är absolut en av de roligaste saker jag gjort! Det var ett bra beslut och jag ångrar inte en sekund.

– Och en sak är säker: med den här tjejen blir det aldrig någon tråkig vardag i alla fall!

Läs även om Stefan Hildingssons tankar kring heminredning .