Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu finns projektledaren för SJ-området

Arenagruppen har hittat sin projektledare.
Det är en 42-åring från Sundsvall som ska se till att visionerna om SJ-området också blir verklighet.
– Det här är en möjlighet man inte får så många gånger i livet, säger Ulf Andersson.

Arenagruppen hoppas och tror på byggstart vid årsskiftet. Och för Anders Gustafson och de övriga i arenagruppen är en viktig pusselbit nu löst.

– Vi har nått så långt att det inte går att bara jobba ideellt längre, vi måste in med professionell hjälp. Vi har jobbat på några namn under ett par månader och vi är väldigt nöjda med den här lösningen. Projektledaren har en otroligt viktig funktion, säger Anders Gustafson.

Ulf Andersson, som tidigare drivit 13 McDonald's-restauranger från Sundsvall och norrut, finansieras via Almi Företagspartner och han har redan inlett arbetet.

– Jag har suttit i bolagets marknadsstyrelse, drivit nordiska projekt, föreläst om ledarskapsutveckling och sysslat med PR-frågor. Det känns som att jag har nytta av allt i mitt nya arbete.

– Jag fastnade för två saker när jag bestämde mig: människorna och möjligheterna. Det är ett väldigt stort engagemang inom Arenagruppen och de jag har träffat, dessutom är det en unik möjlighet att utveckla SJ-området, säger Ulf Andersson.

Arenagruppens kravspecifikation innehöll två punkter: projektledaren ska inte komma från Bollnäs och inte kunna någonting om bandy.

– Det här är så mycket större än bandy. Vi vill att det här området ska vara en tillväxtmotor för kommunen. Och bandykunnandet har vi redan, dessutom ville vi ha in någon med nya ögon, säger Anders Gustafson.