Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Novotny filmar mot Julia Roberts

Tuva Novotny har en roll i Julia Roberts nya film.

"Eat, pray, love" spelas just nu in i Rom.

Andra stjärnor i filmen är James Franco och Javier Bardem.

Den svenska skådespelerskans agent Jenny Planthaber bekräftar Tuva Novotnys medverkan och på inspelningsplatsen nere i Rom kan man berätta mer om Tuva Novotnys insats i filmen.
- Tuva spelar Sophie, en svensk tjej som ingår i kretsen kring Julia Roberts karaktär. Efter Rom ger vi oss iväg till Indien och Bali och filmar, säger Claire Raskind, talesperson för filmteamet kring "Eat, pray, love".
TT Spektra var under tisdagen i kontakt med Tuva Novotny, som inte ville uttala sig, utan hänvisade till sin agent i Sverige.

bygger på författarinnan Elizabeth Gilberts självbiografi "Lyckan, kärleken och meningen med livet" och Roberts spelar huvudrollen som Gilbert.
Självbiografin skildrar Elizabeth Gilberts jorden-runt-resa efter sin skilsmässa - därav de många inspelningsplatserna.
James Franco, känd från "Spider-Man" och "Milk", har också en av de ledande rollerna i filmen tillsammans med Javier Bardem, stjärnan från "No country for old men" och nu senast "Vicky Cristina Barcelona".

igenom som skådespelerska i tv-serien "Skilda världar" 1996 och i filmen "Tic tac" från 1997. Sedan dess har hon medverkat i en rad kritikerhyllade filmproduktioner, bland annat "Jalla! Jalla!" och senast den dansk-svenska filmen "Original".
Novotny är aktuell i höst på bio i höst Ulf Malmros komedi "Bröllopsfotografen".
"Eat, pray, love" beräknas gå upp på biografer under 2011.