Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Norralacupen dag 2

På söndagen fortsatte matchandet för de unga lirarna på Borgs IP i Norrala.

Allt detta skedde vid populära Thunbergs Bil cup på Borg.

På söndagen kom åtta lag till spel i U12-klassen och sex lag i U10-klassen.Ljusne drog det längsta strået i U12-finalen, men det satt hårt åt innan man avfärdade Rengsjö med 21. U10-finalen slutade med hemmaseger. Norrala vann efter straffar mot Söderhamns FF.

Lördagen bjöd också på fina matcher. I U9-klassen gjorde Norrala IF, Stugsunds IK, Söderhamns FF, Ljusne AIK och Växbo IF upp. Söderhamns FF tog sig till final där man besegrade Växbo med 7–2.

I U11 ställde tio lag upp och efter avklarat gruppspel hade Rengsjö, Bollnäs, Stugsund och Strand (svart) tagit sig vidare till semifinaler. Till final spelade sig Rengsjö som där besegrade Stugsund med 4–3. Bollnäs kom trea.

Nytt för i år var att det fanns fyra flicklag i en ren flickklass, F12: Norrala IF, Ljusne AIK, Bollnäs GIF FF och Kilafors IF. Där möttes Bollnäs och Kilafors i en jämn final där Bollnäs gjorde matchens enda mål.