Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Djurentreprenör årets företagare

/
  • Ann Sofie Lundmark, årets kvinnliga entreprenör i Nordanstig, tillsammans med sin blivande hustru Tove Filin.

Varje år utser Centerkvinnorna i Gävleborg Årets mest företagsamma kvinna i länets kommuner. Idag var det dags att belöna årets entreprenör i Nordanstig. Och det blev Ann Sofie Lundmark från Gnarp som - på sin egen bröllopsdag - fick motta priset.

Annons

I samband med Bergsjödagen idag passade Centerkvinnorna i Gävleborg på att dela ut priset till Nordanstigs mest företagsamma kvinna, Ann Sofie Lundmark för hennes arbete med Djurkollo i Gnarp. Enligt den högtidliga motiveringen har Ann Sofie Lundmark - med en envis målinriktning - utbildat sig och startat och vidareutvecklat Djurkollot, och på kort tid fått en stabil och nöjd kundkrets.

Ann Sofie Lundmarks företag har dessutom berett arbete för ett flertal andra personer i kommunen, förklarade Emelie Jonsson, som representerar (C) i Omsorgsnämnden. Förutom äran och ett diplom, fick Lundmark motta en check på femhundra kronor samt en stor blombukett. Och direkt efter prisutdelningen hastade en glad och lycklig entreprenör iväg för att - i Gnarps kyrka - vigas med sin Tove Filin, som även hon arbetar på Djurkollo.

Mer läsning

Annons