Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Country för hela familjen

/
  • Vilda cowboys i Älgeredsvästern! Anna-Lena Roos Bäckman, Lukas Whalter och Oliver Gill är reda för countryhelg.

Go West, young man, löd det fordom i cowboyernas förlovade land. Till helgen behöver man inte fara längre västerut än till Lars Daniels Lantgård i Älgered mellan Bergsjö och Hassela, för att uppleva vildaste västern.

Annons

Till helgen, 10–11 juli, blir Lars Daniels Lantgård Moose River Range igen, med en tredje Country&Western-helg, denna gång i egen regi. Nytt i år är bland annat prova-på-bågskytte och barnmaskerad.

– Vi vill betona familjefestprofilen på arrangemanget, med en maskeradtävling för alla barn under 12 år. Den som utses till vinnare får ett förstapris för hela familjen: en utflykt med häst och prärievagn, berättar Anna-Lena Roos Bäckman på Lars Daniels.

Liksom tidigare är det gott&blandat för countryöron och cowboymagar, med chili, cowboygryta, fika och korv på menyn och scenprogram där trubadurerna Benny&Olle underhåller på fredagen, och på lördagen showar Gnarpsgänget Carrie Hall Country Band, the Hobos från Delsbo samt the Neighbours från Ilsbo.

Riduppvisning, prova-på-Linedance med Söderhamns line-dansare och femkamp med mera fyller programmet och för de yngre bland annat hoppborg och ansiktsmålning i indian-tipis.

– Givetvis finns det möjlighet att campa här på täkten för dem som vill ha en rejäl Country&Westernupplevelse, säger Anna-Lena Roos Bäckman.

Mer läsning

Annons