Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Britt på kundtjänsten slutar

/

Efter att har arbetat på kundtjänsten på HT:s redaktion i Bergsjö i 23 år, slutar nu Britt Magnusson för att gå i pension. Därmed stängs även tidningens kundtjänst, men två reportrar kommer emellertid även i fortsättningen att bevaka Nordanstigs kommun härifrån.

Annons

År 1989 började Britt Magnusson att arbeta som ansvarig för Hudiksvalls Tidnings kundtjänst i Bergsjö. Tidningsredaktionen låg på den tiden i Bergsjögården, innan den för drygt tio år sedan flyttade till sin nuvarande plats på Storgatan. Och det är ett jobb som har varit mycket varierat och inneburit alltifrån att ta emot olika typer av annonser, till att hantera prenumerationsärenden, och ibland lite till som att skriva små notiser och ta emot nyhetstips från allmänheten.

- Det har varit ett otroligt kul jobb, och ingen dag har riktigt varit den andra lik, berättar hon, medan hon skruvar ned skylten på redaktionens ytterdörr. Roligast och mest givande har alla kontakter med våra trevliga kunder varit. Jag har genom jobbet träffat så mycket folk och det har alltid varit roligt att kunna hjälpa till med deras olika typer av tidningsärenden.

Ett knappt tiotal ordinarie reportrar och närmare det dubbla antalet sommarvikarier har passerat redaktionen under Britts tid, men framför allt har hennes arbete påverkats av den stora tekniska utveckling som har skett under de gångna två decennierna.

- I början faxades ju precis allting fram och tillbaka och det kunde ta mycket lång tid ibland. Men när vi sedan fick internet och mejl blev mitt jobb otroligt mycket mer lättarbetat, förklarar Britt, som nu ser fram emot mer tid till att umgås med barnbarnen, sticka och hålla sig i form genom långa promenader.

Tidningens kundtjänst i Bergsjö upphör i och med att Britt nu går i pension, och annons- och prenumerationsärenden för boende i Nordanstig kommer hädanefter att skötas av HT:s kundtjänst i Hudiksvall.

Mer läsning

Annons