Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Börje Lindblom börjar trappa ner

/
  • Börje Lindblom, 66 år, skalar bort delar av sin mångfacetterade verksamhet. Så nu kan Sundsvalls GIF:s ständige supporter och sponsor se ännu fler matcher live.

Köpmannen Börje Lindblom i Gnarp drar stegvis ner på verksamheten.
Den anställda är uppsagd och butikens öppettider minskar.
Han fortsätter oförtrutet partiförsäljningen direkt ut till kunder.

Annons

Börje Lindblom har många strängar på sin lyra. Stegvis fasar han nu ut mer perifera delar för att koncentrera sig på kärnverksamheten i företaget Lindbloms Pappersgross som består i att i huvudsak saluföra och distribuera arbets - och skyddskläder och arbetsskor.

– Jag kommer att fortsätta att åka ut till industrier, verkstäder och jordbrukare i Hälsingland och Medelpad och leverera produkter. Så länge hälsan är god vill jag ut och göra affärer och träffa folk, förklarar han.

Maria Berg som jobbat heltid i tolv år och skött butik och administration slutar efter uppsägningstiden vid nyår. Hon vet ännu inte vad som händer sedan, kanske blir det någon form av studier.

Under de tider som affären vid Kyrkvägen är öppen finns Börje Lindblom själv på plats.

Efter en tidigare bantning av innehavet har Börje Lindblom kvar sju fastigheter i Gnarp med totalt 22 lägenheter. Någon ytterligare utförsäljning är inte aktuell i dagsläget. Däremot vill han avyttra Röde camping med mark och övernattningsstugor.

I höst sålde han sin återstående fastighet i Sörfjärden, fritidshuset nära Varpsand

Mer läsning

Annons