Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hudikbo om känslan efter Beyoncé-konserten: "Man blev helt knäsvag"

När amerikanska världsstjärnan Beyoncé i går intog scenen på Friends Arena var det inför tiotusentals lyckliga svenska fans. Anna Bjur från Hudiksvall var en av dem.

Annons

Biljetterna till konserten 26 juli släpptes redan i februari i år och tog slut på bara några minuter. En som lyckades lägga beslag på en biljett var Anna Bjur från Hudiksvall, och i går såg hon och tiotusentals andra fans "Queen B" uppträda på Friends Arena.

– Det var så stort på något sätt. Hon är ju en världsartist i klass med Michael Jackson och Madonna. I dag känns det overkligt att jag var där, det kommer ta ett tag att smälta, säger Anna Bjur över telefon.

Läs mer: De köade hela dagen för att se Beyoncé

Hon filmade vissa låtar på sin mobil, och där syns en färgsprakande Beyoncé sträcka handen i luften till publikens skrik och jubel.

– Det bara kokade på arenan. När hon började med introlåten ”Formation” så blev man knäsvag, säger Anna Bjur.

Beyoncé har under de senaste åren vuxit fram som en av moderna musikhistoriens absolut största. Förutom sin starka sångröst har hon i mångas ögon blivit en förebild och feministisk ikon.

– Alla hennes dansare är kvinnor och hennes band består bara av kvinnor. Sådant känns viktigt, det gör att man känner sig stärkt, säger Anna Bjur.

Beyoncé har under de senaste åren vuxit fram som en av moderna musikhistoriens absolut största.  I går uppträdde hon på Friends Arena.

Mer läsning