Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Elev fick intyg signerat av "Bossen"

/
  • Bruce Springsteen under konserten i Los Angeles Sports Arena.
  • En av kändisarna på konserten var skådespelaren Sylvester Stallone.
  • Bruce Springsteen tackar fansen under konserten i Los Angeles Sports Arena.

Nioårige Xabi Glovsky fick vara uppe sent för att gå på en Bruce Springsteen-konsert tillsammans med sin pappa, och kom på världens bästa idé för att få komma för sent till skolan dagen efter.

Annons

Under konserten, som höll på i över tre timmar och slutade vid midnatt, bar Xabi en skylt med texten "Bruce, jag kommer att bli sen till skolan i morgon. Snälla underteckna mitt intyg", rapporterar flera amerikanska medier.

Efter konserten i Los Angeles gav "Bossen" ett tecken till säkerhetsvakterna att eskortera sällskapet bakom scenen, berättar Xabis pappa Scott, som själv varit på över 100 Springsteen-spelningar. Sedan fick de träffa honom i hans loge.

– Trots att det fanns många musiker och kändisar på konserten var vi de första som fick träffa Bruce efteråt, säger han till tidningen The Claremont-Courier.

Läs även: Bruce Springsteen hjälpte till med frieriet mitt under konserten

Springsteen gav Xabi en lapp att överlämna till läraren: "Kära Ms. Jackson, Xabi har varit ute väldigt sent för rock'n'roll. Var snäll att ursäkta honom om han blir lite sen!". Lappen kom väl tillhands när Xabi vaknade vid klockan 11 dagen efter.

I Sverige har bland annat Göteborgs-Posten rapporterat om händelsen.

Springsteen kommer till Ullevi för tre utsålda konserter på "River tour"-turnén i sommar.

Läs även: Tredje konsert med Bruce Springsteen i Göteborg

Mer läsning

Annons