Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nöjda miner trots blåsten

Hagmyrens sportchef Johan Lindberg kunde räkna in 2537 åskådare på Hagmyrens V75-trav.

Annons

– Sportsligt sett var det mesta en fullträff. Fast det var förstås synd att hemmahästarna inte hade sina bästa dagar, sa Johan Lindberg.

Störst förväntan hade förstås publiken på Hallsta Lotus, världsstjärnan som sprang i det sjätte loppet, V75:ans andra omgång.

Med ett jobbigt utgångsläge passerade Hallsta Lotus häst efter häst men fick se sig slagen i mål av Lix Mollyn som kördes smart och säkert av Torbjörn Jansson.

Då gick det ett sus över åskådarplats som nästan kunde konkurrera med en ilsket kylslagna och kraftiga vind som säkert gjorde att många valde att följa travfesten hemma i stugvärmen.

– Det är alltid lurigt att arrangera så sent på hösten. Jag pratade med folk från Sundsvallstrakten där vädret hade varit ännu sämre och många stannade säkert hemma av den anledningen, sa Johan Lindberg.

– Men nästa gång vi ska ha V75 på hösten ligger tävlingarna redan i september, sa Johan som skulle ta sovmorgon på söndagen.

– Jag har inte haft en ledig dag på de senaste sju veckorna, men det är förstås självvalt. Att ha jobbat med trav och V75 är värt allt slit, sa han.

Mer läsning

Annons