Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Njutånger bjöd på två mål i premiären – trots det var krysset nära

Njutånger fick spela sin premiär mot Selånger utan offensiva spetsarna Elin och Ida Åslund.Trots det var man nära en poäng mot Valbo.

– Baserat på den här matchen står vi oss bra, men jag tror inte det var en bra värdemätare. Valbo kommer nog hålla ner i den nedre halvan, annars blir jag förvånad, säger Njutångers tränare Love Olsson, som menar att lag man mött innan serien varit betydligt vassare än Valbo.

– Vi har mött Team Hudik och Iggesund på försäsongen och de har varit klasser bättre.

Njutånger inledde mötet med Valbo piggt, men efter tio minuter så hände något som Love Olsson inte ens försöker sig på att förklara. Hans lag blev passivt, började spela gåfotboll och lät Valbo dominera helt och även göra 1–0 sedan man missat en rensning i backlinjen.

– Vi var jättebesvikna och det talade jag om, men de var också väldigt missnöjda. Men sen i andra får de ett skitmål en kvart in på, vi reduerar direkt efter och sista 30 minuterna är vi det bättre laget, säger Love Olsson.

Njutånger hade en boll inne som vinkades för offside samt ytterligare några chanser för att kvittera. Men Valbo höll undan till seger med 2–1.

– Det positiva är att vi tar över sista halvtimmen, har bud på 2–2 och inte är ett sämre lag än Valbo, säger Love Olsson.

MATCHFAKTA

Valbo–Njutånger 2–1 (1–0)

Mål, Njutånger: Katrine Rönnquist.