Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nina Söderquist drar ut på turné igen

/

Nya utmaningar väntar för Nina Söderquist. I höst ska hon turnera med "Champions of Rock" tillsammans med artister och musiker från London.

Annons

Nu under sommaren har Nina Söderquist showat med Raphsody in Rock och i höst blir det ännu mer turnerade för Alftatjejen.

Den 2 oktober kliver hon på scenen i Lisebergshallen i Göteborg för att ge "Champions of Rock". Det är en konsertversion av Queen-musikalen från London. Totalt ges nio föreställningar i Sverige.

Med turnén blir musikalstjärnan Peter Johansson, som haft huvudrollen i Queen-musikalen "We will rock you" på Dominion Theatre i London. Den musikalen blev en stor succé och nu följer stora delar av ensemblen med till Sverige för att turnera.

Efter att Nina Söderquist fick rollen som Lady of the Lake i Monty Pythons musikal Spamalot har uppträdandena avlöst varandra. Kritiker i Sverige och England har kallat henne för "Musikalernas drottning". Förutom Nina Söderquist och Peter Johansson kommer Neil Murray, bas, Phil Hilborne, gitarr, Jamie Humphries, gitarr, Tony Bourke, trummor, Griff Johnsson, keyboard, Michael Bramwell, keyboard samt gästartisten Kerry Ellis att medverka på "Champions of Rock".

Mer läsning

Annons