Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ni politiker är dåliga föredömen

Det finns många sätt för politiker att lösa problem på, men på det sätt som nu sker bland annat genom media vad det gäller Ramsjös skola vara eller icke vara, är inte ett av de bättre, tycker jag.

Ni skriver en massa skit i era insändare, men verkar än en gång glömma bort de det gäller, barnen.

Vi har väl alla barn eller barnbarn som läser det ni skriver. Ingen av er kan väl tycka att det är "fairplay" att hålla på som ni gör. Det är påhopp både till höger och vänster. Även om det är svårt, så är det nog dags att ni alla ställer er på sidan av och betraktar själva problemet. Men problemlösning kanske inte har ingått i er utbildning. Det som sker nu är på riktigt låg vattennivå.

Det jag har försökt att pränta in i mina egna barn om vad man inte ska göra, eller hur man inte ska behandla andra människor, det gör ni dagligdags i era insändare. Jag säger till er som jag säger till mina barn: Gå ut och ställ er och skrik ut er frustration, gå sedan tillbaka och lös problemet med öppna ögon.

Kan ni inte lösa problemet utan alla politiska insändare med en massa påhopp i LjP, som gör att föräldrar och framför allt barnen (eleverna) känner att de måste gå ut och försvara sig, då tycker jag att ni ska lämna över era stolar till några andra.

Visa att ni kan jobba på ett annat sätt än era politiska kollegor i Stockholm, genom att inte hålla på att göra påhopp på varandra eller andra i media. Alla har ett ansvar vad det gäller tryckfrihet, men ni som är politiker har alla möjligheter, och bör föregå med gott exempel.

A-L H

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel