Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nej till motorstadion

Svar till Lena Björklund (23/9).

Annons

Så bra att åtminstone någon svarat på min insändare. Först undrar du hur jag tänker, i nästa andetag påstår du att jag inte gjorde det. Har i alla fall fått ett ärligt svar, du tycker kommunen borde vara med och betala för att få igång en motorstadion. Då får ju kommunen ändå kostnader för flygplatsen – som de inte har råd med nu, det kanske till och med blir dyrare med en motorstadion.

I februari 2009 ville Lasse Bjurefjord och Anders Berggren skapa förutsättningar för banor för testkörning, träning och tävlingar och på sikt en STCC-bana. Har ingen tänkt på all störning som människorna som bor i närheten kommer att utsättas för? Så mycket klirr i kassan tror inte jag det kan bli, möjligen för inhyrda korvgubbar inom området, för som du sa, mat behöver man. Beträffande logi så tror jag att det blir husvagnar som gäller. Det här är ett hurtigt släkte.

På din fråga om jag yttrat mig om när kommunen köpte ytterligare ett ridhus är svaret: Ja. Du vet naturligtvis vad lobbing är. Det är rikligt förekommande ända upp i EU och även hos oss. Naturligtvis kommer jag ihåg att Eva Tjernström tyckte det var ett lyft för tjejerna att köpa ytterligare en ridanläggning till en kostnad av 2,4 miljoner. Har också påpekat att man i stället borde tänkt på den kvinna som satsat på en ridanläggning för 3 miljoner i närheten, med egna pengar!

Målet för kommunen var och är att bli utsedd till Sveriges bästa ungdomskommun och då får det tydligen kosta. Nu väntar jag bara på svar på min insändare 22/9 om kostnader för både ut- och avveckling av motorstadion och inte minst driften av densamma – och vem betalar?

Snoken

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel