Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nej till Flästa källa igen!

Vad kommer detta nej att innebära för Bollnäs som kommun, Flästa som by och för kommunens invånare?

Annons

I Sverige och världen kämpar man mot en lågkonjunktur. Människor blir utan arbete. Skatteintäkterna minskar och alla tvingas till nerskärningar.

Politiker runt om i landet kämpar för att få företag att etablera sig just hos dem. Man vill försöka få arbetstillfällen till den egna kommunen. Detta för att ge invånarna bra skolor, omsorg och inte minst framtidstro.

I Bollnäs har det blivit mera regel än undantag att sådana satsningar stoppas.

Man undrar om politikerna förstår vilket ansvar de har för att se till att bygden lever vidare?

Man undrar om de förstår att när de inte skaffar sig de kunskaper som de behöver för att fatta sina beslut bär de ansvar för att vi inte kan ge våra kommunmedborgare den omsorg och service de skulle kunna få.

Vad kommer detta nej att innebära för Bollnäs som kommun, Flästa som by och för kommunens invånare? Hur länge dröjer det innan vi får stämpeln att där är det ingen idé att försöka.

Nu har miljö- och byggnämnden lagt beslutet hos länsstyrelsen. Är det så vi vill att vår kommun ska styras? De jobbiga besluten som kräver att man sätter sig in i ärendena ordentligt bollar vi vidare. Är det så vi vill använda våra skattepengar?

Vi moderater tror på en utveckling av Bollnäs kommun.

Vi moderater vill uppmuntra de människor som bidrar till den utvecklingen.

Vi moderater är beredda att skaffa oss de kunskaper som krävs även för att fatta de svåra besluten.

Vi är övertygade om att Flästa källa är ett bra projekt med mycket små risker. Därför hoppas vi att bygget snart kan vara i gång.

Moderaterna i Bollnäs

genom Lena Roos

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel