Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Negativa siffror för kommunala bandyhallar

Det här är en seriös uppmaning till alla politiker i Bollnäs: I fredags meddelade morgonens ekonyheter i P1 att stordelen av de bandy/idrottshallar som byggts i landet med kommunerna som huvudmän visat betydande negativa ekonomiska utfall.

En uppföljning gjordes även beträffande denna rapport där bland annat en kommunrepresentant kunde meddela att det alls inte gick som man hade tänkt och att kommunens ekonomi belastades på ett icke önskvärt sätt.

I P1-programmet Ekonomiekot lördag behandlas även ämnet. Resultaten är, minst sagt, bedrövliga.

Därför är det varje kommunpolitikers skyldighet att tillgodogöra sig en opartisk och rättvisande bild av vad ett kommunalt engagemang i en bandyhall i Bollnäs med all sannolikhet kommer att innebära för kommunens ekonomi liksom för övrig kommunal samhällsservice i Bollnäs genom att via datorn lyssna på programinslagen ovan nämnda dagar och programpunkter på Sveriges radio.

Lyssna, lär och betänk, hur ni sedan agerar när kommunfullmäktige ska besluta i ärendet kommer säkerligen att avspeglas vid valet i september.

Även en blind höna kan ...

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel