Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Näsviken hade rätta flytet

Näsviken hade marginalerna på sin sida när laget på söndagen besegrade Stugsund med 2–1 (1–0) i hälsingefyran.
– Stugsund var det bättre laget, men vi gjorde målen, sa Näsvikens tränare Fredrik "Frippe" Andersson.

Näsviken inledde piggt och hade ett friläge i den andra minuten då Marcus hedblom rann igenom, men sedan var det Stugsund som skapade det mesta.

– Tyvärr försökte vi oss på alldeles för många individuella prestationer. Vi gjorde det alldeles för svårt för oss själva, sa Stugsunds tränare Dennis Olsson.

Nu kunde Näsviken gå till pausvila med en 1–0-ledning sedan Marcus Hedblom i den 16:e minuten skickat bollen förbi Petter Lönngren i Stugsunds mål.

Men Stugsund fortsatte att ligga på i den andra halvleken och i den 63:e minuten kom kvitteringen genom Dennis Hoffman.

När sedan gästerna jagade ett ledningsmål stack Näsviken upp och Jakob Östberg prickade in 2–1 bara två minuter efter kvitteringen.

I slutet tryckte Stugsund på rejält. Magnus Karlsson hade ett jätteläge när han sköt över från nära håll och Anton Forsberg rundade Anders Åkerblom i hemmamålet men fick aldrig till avslutet.

– Med tanke på att vi saknade många spelare och ett tag hade tre 15-åringar på planen samtidigt tycker jag vi gör det här riktigt bra, sa Fredrik Andersson vars Näsviken i och med segern passerade Stugsund i tabellen.