Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Narkotikapåverkad man stal bil

Polispatrull grep en påverkad man på Djupegatan. Han satt då i en stulen bil.

Under onsdagsförmiddagen grep polisen i en man på Djupegatan i Hudiksvall. Mannen, som är 23 år, ska tidigare på dagen ha stulit en bil på Malnbadens camping.

Enligt polisen såg ett vittne en svart Audi framföras konstigt på vägen och vittnet larmade därför polisen. En patrull stoppade bilen samtidigt som bilägaren, på något sätt och av någon anledning, befann sig på samma adress och skrek undrande vad 23-åringen gjorde med hans bil.

Mannen är ännu inte hörd på grund av att han visade tecken på narkotikapåverkan, men han ska tydligen på något sätt ha kommit över bilnycklarna och på så sätt kunna köra iväg med bilen, enligt polisen.

23-åringen är misstänkt för biltillgrepp, olovlig körning, narkotikarattfylleri och ringa narkotikabrott för eget bruk. Han är känd sedan tidigare hos polisen, som redan har öppna ärenden på honom.