Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lötberg blir ny platschef i Tönnebro – har varit där som ”undercover boss”

Tönnebro värdshus, landets största vägkrog, får Johan Lötberg som ny platschef. Och trots miljoner gäster ser han stor potential i det lokala.– Det skulle kunna bli lite mer lyxkänsla, tänk att åka ner till Tönnebro för att få en matupplevelse.

Annons

Johan Lötberg lämnar Coop Forum i Söderhamn och blir i stället platschef på Tönnebro värdshus, butik och bageri.

Efter fyra år som stormarknadschef på Coop Forum i Söderhamn väljer Johan Lötberg att gå vidare i karriären. I juni tillträder han som ny platschef för Rasta Tönnebro med butik, värdshus och bageri. Men det är med delade känslor.

Läs också: Gammal bekant blir ny chef på Coop

– Det blir absolut jobbigast att lämna personalen. Det har blivit jättebra allt vi gjort, det var tungt att berätta, säger Johan Lötberg.

Men samtidigt ser han den nya utmaningen som spännande och intressant. När han för andra gången på tre år fick frågan om han ville driva Tönnebro, tvekade han inte.

– Det är ett fantastiskt ställe. Jag har varit där “undercover boss” och de är proffsiga och det ska bli kul att testa en bransch som har mycket likheter med Coop.

Läs också: Mer än bara en rastplats

Tönnebro är landets överlägset största vägkrog med en miljon kunder per år, men det räcker inte för Johan Lötberg. Han ser ändå stora möjligheter till att värdshuset kan utvecklas.

– Den lokala marknaden går det att hämta mycket från. Det är ett enormt fint läge. Förstå att få fram det till Bollnäs, Gävle och Söderhamn, säger han och fortsätter:

– Det skulle kunna bli lite mer lyxkänsla, tänk att åka ner till Tönnebro för att få en matupplevelse.

Mer läsning

Annons