Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nära nog för Bollnäs/Hertsjö

0–4 på drygt tre minuter.
Bollnäs/Hertsjö var så gott som knockat i bortamatchen mot Hedemora.
Men reste sig på nio och kom tillbaka till 4–4 och 6–6, men föll på ett slumpmål till slut.

– De första tre minuterna satt vi kvar i bussen, men resterande 57 minuter vann vi med 6–3. Det får vi ändå ta med oss, säger lagledare Per Håkan Bonnevier.

Han var både besviken och nöjd på en och samma gång.

– Klart det känns lite surt att de kan vinna på ett så billigt mål. Men samtidigt har vi visat kvalitet och rullat riktigt bra, nog finns det utrymme för oss i den här serien.

Och det inte minst för en vass tekniker som Joel Högberg, som stod för tre raka mål när B/H hämtade in det tidiga underläget.

B/H startade även tredje perioden i uppförsbacke, men på bara några minuter blev 4–6 till 6–6 efter mål av Jens Ohlin och Niklas Bonnevier.

– Vi hade också flera heta chanser att gå upp i ledning, och då tror jag matchen slutat annorlunda. Vi skakade om Hedemora rejält, säger lagledare Bonnevier, som har svidande minnen från flera frilägen och ett ribbskott.

Det har även Joel Högberg, som i drömläget mitt i slottet (med överspelad målvakt) drog skottet högt över.