Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

När jag blir gammel...

Jag tänker här beskriva hur jag tänker göra, om sisådär 30–35 år, när ja int orkar så mycket å int vill in på hemmet, med tanke på hur det är där, ja ni känner alla till det…

Som det ser ut och kommer fram på insändarsidan och som alla vet, så är det int så lätt å bli gammel...

Jag tänker här beskriva hur jag tänker göra, om sisådär 30–35 år, när ja int orkar så mycket å int vill in på hemmet, med tanke på hur det är där, ja ni känner alla till det…

Beskriver här min plan, om någon gör sammalika, fårn en göra det på eget ansvar.

Jo, jag skaffar mig en pistolattrapp, (för att int skada någon förstås) tar min rullator å gör ett bankrån, jo ni läste riktigt, ett bankrån, (kommer att ge en blink, flört till kassörskan att hon inte ska ta det allvarligt) när det är utfört, går ja ut å inväntar polisen.

Blir förmodligen dömd, ett, ja kanske två år, vad som väntar mig i fängelset blir följande:

Tre mål, varmlagad mat per dag, ingen jävla coll and chill där inte, kaffe emellanåt, rummet städat, lagstadgad rätt att få vara ute i friska luften x antal timmar.

Fri tandvård, fri läkarvård, fria kläder, rätt till hobbyverksamhet, studera etcetera etcetera och ganska fria permissioner, där resorna är gratis.

Sen som bonus, barnbarna kommer att skryta å berätta, att moffar sitter på Kumla. Inga andra barn i grannskapet, kan möta upp detta.

Politiker, andra ansvariga i samhället, äre verkligen så, att våra gamla, ska behöva ha det så förbannat uselt, faktiskt sämre än de kriminella, finns någon som har ryggrad å träda fram?

Sven Tomtlund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel