Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mysig allsångskväll vid Warpen

Den första av fyra allsångskvällar intill sjön Warpen bjöd på fint väder och vackra sånger. Åskådarna njöt i kvällssolen och bjöds på allt från schlager till country och klassiska visor.

- Har ni rensat stämbanden och sjungit upp er? Ni får sjunga i vilken tonart ni vill!

Kikki Danielsson hälsade den runt 400 personer starka publikskaran välkommen till en solig och vacker allsångskväll intill Warpens strand. Tillsammans med Roosarna drog hon igång publiken och inledde med Sommar och sol, en sång som för tankarna till en viss Bengt Alsterlind och tv-programmet Hajk.

Den mysiga lilla scenen badade i kvällssolen och trots misstänkt gråa moln vid horisonten kunde kvällen avnjutas utan några regnstänk.

Allsångshäftet innehöll många gamla godingar och under Jag tror på sommaren begav sig Kikki ut bland åhörarna som fick finna sig i att sjunga några toner i mikrofonen. Kikki imponerades av publikens röstresurser.

- Vilka röster det finns i Bollnäs! Men det visste vi ju redan, vi vann ju Körslaget...

Som en extra publikmagnet hade Magnus Carlsson bjudits in till allsångskvällen. Han bjöd på några gamla låtar ur hans numera 15 år långa karriär som innehållit många hits.