Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mycket folk och mycket mat

Underbara årstid!

Tänk om man kunde stoppa tiden och få njuta längre av nuet och det som komma skall. Björkarna har börjat slå ut, solen skiner och barnen leker ute från morgon till kväll. Jag tröstar mig varje dag med uttrycket "lortiga barn är lyckliga barn" när dom kommer in och ser ut som sotarungar. Hoppas ni alla har haft en härlig påsk! Hemma hos oss har det varit familjemiddagar hela helgen, grillat med svågrar, svägerskor och barn, och påskmat för hela slanten. Alla var nöjda och glada och vi hade en kalashärlig kväll! Det blev mycket folk och mycket matlagning, men det är så vi vill ha det, med nära och kära runtom.

Den här veckan bjuder jag på två olika gratänger. Man kan också variera den lite grann, och jag vill dela med mig av mitt favoritsätt.

Det andra receptet är , som man kan servera med potatis eller ris, en god sallad och till exempel vitlöksbröd. Då har man en hel festmåltid!

Njut av våren. Fridens liljor!