Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Motvind för Hudiksvall

Hudiksvalls ABK fick en tung hemresa från Borlänge sedan laget förlorat med 1–3 (0–1) mot Kvarnsveden.
– Vi blev blåsta på två mål så det är inte konstigt att killarna är både irriterade och besvikna, sa Hudiksvalls tränare Pelle Lindberg.

Hudiksvall började piggt och var nära ett ledningsmål på en frispark av Kalle Dahlberg men målvakten fick i sista stund upp näven och tippade till hörna.

I stället kunde Kvarnsveden ta ledningen med 1–0 sedan Hudiksvall tappat markeringen framför mål. I slutet av den första halvleken hade Pelle Lööf kvitteringen inne, men målet dömdes bort efter en tveksam offside.

Den andra halvleken blev bättre från Hudiksvalls sida och när Joel Stillmark skickade bollen i mål var alla övertygade om att det var kvitterat.

– Domaren påstod att bollen tagit i hjulet inne i målet och att den därför aldrig var inne, men vi mätte efter matchen och tar bollen på hjulet är den inne en decimeter, sa Pelle Lindberg.

Nu kom både 2–0 och 3–0 innan Johan Danhard i den sista minuten kunde snygga till siffrorna.