Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mothugg får man räkna med

För första gången i mitt liv röstade jag på folkpartiet i senaste kommunalvalet. Orsaken är en enda: Ingrid Hammarberg.

Denna otroligt sansade och sympatiska kvinna har för mig och många andra stått som en unik förebild i Bollnäs annars föga imponerande politiska liv. De exempellösa påhopp hon utsatts för av vissa personer, vilka inte ens dragit sig för att använda eländiga okvädningsord, har fått en att skämmas över att bo i den här kommunen.

Det är inte förvånande att den senaste smutskastningen gjorts av klanen som stått för de värsta dumheterna i Bollnäs kommun. Man måste lyfta på hatten för socialdemokraternas ordförande Marie Centerwall, som hade kuraget att kalla agerandet för oförskämt!

Även andra har med rätta reagerat mot detta smaklösa utspel, bland andra Anders Eklund.

Upprinnelsen till det hela ska man ha klart för sig. En handikappad åldring, 88 år gammal, blev av trafikingenjör Lars Hammar nekad parkeringstillstånd, för att en anhörig skulle kunna skjutsa honom till ett äldreboende där 88-åringens hustru bor. Avslaget överklagades till länsstyrelsen, och 88-åringen fick rätt.

Men Lars Hammar gillade inte att inte få rätt, så han överklagade till Transportstyrelsen och där fick han rätt, och på så sätt fick inte 88-åringen något parkeringstillstånd...

Att Lars Hammar fått vidkännas kritik av Ingrid Hammarberg för detta bör väl inte förvåna någon, inte ens Lars Hammar – hon är ordförande i lokala handikapprådet, så då är det väl helt naturligt att hon står på de handikappades sida?

En vanlig människa måste väl tycka att Hammar enbart styrts av prestige, och inte ett dugg av medmänsklighet och sunt förnuft? Att gå ut i pressen och gnälla för att man fått mothugg är omoget.

Mothugg måste man räkna med, om man gör något som andra inte gillar, men mothugg gillar inte Lars Hammar. Ändå har kritiska röster hörts förut beträffande olika åtgärder som Hammar åstadkommit här i staden. Ofelbar är ingen.

Man får vara lyhörd och inte prompt genomföra sina intentioner till varje pris.

Aquarius

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel