Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mord i Los

En 65-årig kvinna och en 67-årig man har påträffats döda i en fastighet i en by utanför Los. Polisen utreder dödsfallen som mord.

Annons

Polisen larmades till platsen vid klockan 12 på söndagen. Polisen gick in i fastigheten med en insatsstyrka i hopp om personerna som fanns där inne var vid liv.

I bostaden påträffades kvinnan död. Polisen vill inte närmare gå in på hur kvinnan dödats men omständigheterna pekar mot att hon bragts om livet med ett vapen. Mannen påträffades också död samt en hund som avlivats med ett skjutvapen.

- Vi misstänker att mannen skjutit kvinnan och hunden innan han skjutit sig själv, säger förundersökningsledare Anders Sigurdsson vid Ljusdalspolisen.

Polisen utreder händelsen som mord och jobbar utifrån förutsättningen att brottet begåtts av en gärningsman som avvikit från platsen.

- Vi måste vara 110 procent säkra på att vi har rätt gärningsman. Vi vill inte riskera att tappa tid i jakten på den som är ansvarig, säger Anders Sigurdsson.