Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mohed gav Trönö en örfil

Mohed går på som en ångvält i damtrean och gav Trönö en rejäl omgång på lördagseftermiddagen. När målskjutandet avstannat stod det 10–0 efter 2–0 i paus, och nu är seriesegern nära.

– Vi skaffade oss bra målskillnad i dag, men gör Edsbyn många mål mot Wallvik på måndag avgörs allt, precis som vi trott, i sista omgången, sa Moheds tränare efter överhalningen på idrottsplatsen i Trönö.

Ändå stod Trönö emot länge och väl. Närmare bestämt en timme tog det innan Mohed kunde börja öva målskytte och då rann målen in i en strid ström.

– Vi sa att vi skulle ha tålamod och inte förivra oss. Vi kom till en del bra chanser i första, men i stället släppte det i andra, sa Dennis Lundgren.

Olyckligt för Trönö var att Moheds Linn Andersson gjorde 2–0 med första halvleks sista spark.

– Första halvlek var bra, sedan tappade vi allt. Jag tror knappast tjejerna är nöjda med att släppa in tvåsiffrigt, sa Pecka Lust vars gäng stått emot bra och vunnit många matcher med uddamålet.