Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Moderat osaklighet

Svar på Margareta B Kjellins inlägg (22/4).

Återigen trampar Kjellin (M) i klaveret i sin förhoppningsvis sista insändare om skolan och andra frågor där hon uppenbarligen saknar kunskap. Dessutom undertecknar hon sin insändare med: riksdagsledamot och talesman i äldrefrågor.

Margareta, håll dig till äldrefrågorna ty övriga frågor behärskar du uppenbarligen inte. Som du nu går på i olika sakfrågor – oavsett vad det vara kan – är det inte undra på att stödet för Moderaterna sjunker på riksnivå och även här i Hudiksvall.

Det är den samlade alliansens fel – Moderaternas? – att skolfrågorna inte fått gehör i regering och riksdag. Varför skyller du på de rödgröna? De vill ju bara rätta till era egna fel! Ni har haft åtta år på er att återskapa en skola med respekt världen över.

Håll dig till äldrevården och visa i stället att du har någon kunskap om den. Förväxla dock inte din funktion igen, som du gjorde i din insändare om äldrevården, där du påstod att du var ansvarig för denna i kommunen.

Initierad

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel