Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Misshandlade och hotade med mc-gäng

Efter att ha rånats och misshandlats tvingades mannen med till en uttagsautomat där han under hot pressades till att ta ut pengar.

Två män sitter anhållna för att ha rånat, misshandlat och hotat en man i 20-årsåldern. Händelsen ska ha inträffat i torsdags och inleddes på Resecentrum där mannen inväntade ett tåg. Två för honom okända män ska då ha sökt upp honom och hävdat att han var skyldig dem pengar.

När mannen nekade ska de två männen ha tagit tag i honom och tillgripit bilnycklar, laptop, mobiltelefon, pengar och tv-spel innan de misshandlade honom med slag mot ansiktet. Enligt anmälan ska de två männen därefter under hot ha tvingat med sig målsägande till centrum där han pressades till att ta ut en summa pengar ur en uttagsautomat. Om händelsen polisanmäldes hotade de två männen att återvända med ett mc-gäng.

Den utsatte mannen valde att polisanmäla händelsen och med hjälp av hans vittnesuppgifter kunde polisen i helgen anhålla en annan man. Den misstänkte är född 1996. Tidigare i dag kunde polisen gripa ytterligare en misstänkt man som senare anhölls.