Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Misshandlade hustrun med slag

En 38-årig man greps vid halv tvåtiden på midsommarnatten i Ljusdal av polisen misstänkt för misshandel av sin hustru. Mannen är anhållen och sitter i förhör.

Misshandeln hade inträffat i parets gemensamma hem i Ljusdal. När polis kom till platsen vid halv tvåtiden på natten mötte de hustrun som var mycket ledsen och uppriven. Hon var yr och hade ont i huvudet och över örat.

Mannen hade slagit henne i bröstet så hon ramlat omkull. När hon reste sig fick hon en knuff så hon ramlade mot en säng. Därefter fick kvinnan ett antal slag med knuten näve mot huvudet och örat. Hon flydde då till en granne, varifrån polisanmälan gjordes.

Kvinnan behövde vård och ambulans tillkallades. Parets barn fanns i bostaden när misshandeln ägde rum. Mannen greps och anhölls vid tretiden på natten. Han sitter nu anhållen i Hudiksvall.