Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Misshandel, ofredande, hot och stölder

Här är några av de senaste anmälningarna som inkommit till polisen i Hudiksvall och Nordanstig.

Misshandel i Gnarp:

En man i 30-årsåldern är misstänkt för att ha misshandlat en yngre kvinna natten mellan lördag och söndag. Kvinnan fick uppsöka sjukhus för smärta i mun och käke.

Misshandel och hot i hemmet:

Tre personer, en man i 45-årsåldern, en kvinna i 30-årsåldern och en kvinna i 60-årsåldern har anmält en man i 20-årsåldern, hemmahörande i Stockholm, för misshandel och olaga hot.

Mannen ska ha uppträtt hotfullt i deras hem i Hudiksvall på fredagskvällen.

En av kvinnorna blev skadad, oklart vilka skador hon fått. Och en annan i sällskapet gick emellan och lyckades stoppa misshandeln innan polis kallades till platsen.

Fönsterkross på Bergsjöbutik:

Under fredagskvällen, vid 21-tiden, krossade någon ett fönster på Bergsjö kiosk och spel. Det är anmält som skadegörelse till polisen. Inget har rapporterats stulet från butiken.

Skadegörelse i Hudiksvall:

Vid 23-tiden i fredags lossade och skadade någon ett stuprör på en fastighet på Storgatan. Fastighetsägaren har anmält det som skadegörelse och vill ha ekonomisk ersättning för skadorna.

Tjuvtankning på Gnarpsmack:

På lördagsförmiddagen tjuvtankades en personbil på OKQ8 i Gnarp. Bensin till ett värde av 440 kronor stals. Bilens registreringsnummer finns noterat hos polisen.

Dieselstöld i Sanna:

Mellan den 4 och 7 september inträffade en dieselstöld på Ullsättersvägen i norra Hudiksvall. Det sammanlagda värdet på bränslet, som stulits från ett åkeri, uppgår till cirka 8 000 kronor.

Iggesundsbo misstänks för rattfylleri:

En bilförare misstänks, efter ett telefontips från en privatperson, för att ha kört rattfull i Iggesund på lördagskvällen. Föraren som är en kvinna i 50-årsåldern har lämnat blodprov som nu ska analyseras.

Okända dörr-ringare i Bergsjö anmälda

En man i 40-årsåldern i Bergsjö har lämnat in en polisanmälan angående ofredande. Under lördagskvällen, mellan klockan 21 och 23, ringde ett flertal personer på hans dörr, men sprang sedan därifrån innan han hann öppna. Mannen upplevde det hela som mycket obehagligt och vet inte vilka de misstänkta personerna är.