Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Missbruk är rop på hjälp

Människorna – uteliggarna, med två ben och ett tickande hjärta och en kurrande, skrikande mage. Och som dygnet runt måste bedöva sig i alkohol och droger för att orka med sig själva och med allt omkring dem.

Svar till socialförvaltningen, Karin Wiklander (11/8) som vill öppna ett härbärge för uteliggarna.

Det finns redan möjligheter för uteliggarna att få hjälp hos Stenbacken, Sjövillan, öppenvårdsmottagningen Faxeholmen. Oj, oj, oj Karin Wiklander. Jag pratar om människorna – uteliggarna, med två ben och ett tickande hjärta och en kurrande, skrikande mage. Och som dygnet runt måste bedöva sig i alkohol och droger för att orka med sig själva och med allt omkring dem. Deras medicin är alkohol = droger och ett rop på hjälp. De här människorna är inte välkomna någonstans på grund av sina liv i misär.

Jag pratar inte om att få hjälp ifrån någon om pengar eller ekonomi. Jag pratar om människor och deras hunger. Och om att man bryr sig om dem och ser dem. Jag tar själv alla småjobb som till exempel städning med mera för att få ihop till det, som dessa människor "uteliggarna" behöver, mat med mera.

Ing-Marie Samuelsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel