Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Missarnas match för Team Hudik

De vassa målchanserna avlöste varandra när Team Hudik på fredagskvällen gästade Sund i damtvåan.
Men trots ett stort spelövertag fick Team Hudik nöja sig med 1–1 (0–1) mot nästjumbon.

– Den här matchen kunde vi avgjort under den första kvarten. Då hade vi skapat så många heta chanser att vi borde gjort fyra mål, sa Team Hudiks tränare Pälle Olsson.

Nu blev det i stället en provkarta på brända lägen. Redan i den andra minuten fick Jonna-Li Hedqvist ett ypperligt tillfälle att ge gästerna ledningen efter ett inspel, men hon fick inte till avslutet. Lägg därtill ett stolpskott av Malin Sjöberg och en miss av Sanna Lööw Ohlson framför öppet mål så får ni en ganska klar bild hur matchen gestaltade sig.

I stället kom 1–0 till Sund som en rejäl kalldusch i den 27:e minuten.

Hemmalaget var uppe i ett synnerligen sällsynt besök på Team Hudiks planhalva när Mathilda Johansson drog till direkt. Josefin Halvarsson fick se bollen gå i en båge över sig och i mål.

Den välförtjänta kvitteringen kom i den 67:e minuten när Lina Fredin läckert vände bort två försvarare och kallt rullade in 1–1.

– Sedan malde vi på för ett segermål och vi fortsatte att skapa lägen utan att få till det, sa Pälle Olsson.