Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Minns alltid sossarnas hyckleri

Om Ove Ericsson hade brytt sig om dagens pensionärer hade han stött förslaget om jobbskatteavdraget. Att som hans partikamrater påstå att dagens pensioner är uppskjuten lön är att fara med osanning.

Svar på Ove Ericssons insändare 7 maj.

Om Ove Ericsson hade brytt sig om dagens pensionärer hade han stött förslaget om jobbskatteavdraget. Att som hans partikamrater påstå att dagens pensioner är uppskjuten lön är att fara med osanning. Dagens pensioner beror helt och hållet på sysselsättningsgraden, det är därför det var viktigast att genomföra jobbskatteavdraget först, därför att fler personer i aktiv sysselsättning får gynnsamma fördelar för pensionärerna i form av högre premier.

Ove Ericsson ska väl kanske minnas hur hans vänsterkamrater vill dra tillbaka de skattesänkningar som Alliansen har gett till låg- och medelinkomsttagare, eller varför förslaget om höjt a-kassetak 2006 vilket skulle ge en högavlönad direktör 8 000 mer i månaden om denne är arbetslös. Till väljarna, minns alltid sossarnas hyckleri.

Thomas Böhlmark, 2:e vice ordförande MUF Gävleborg

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel