Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Minnesord, Roger Andersson, Ljusdal: En generös och hjälpsam person

Roger Andersson har gått bort. Tidigare har flera skrivit om hans uppskattade insatser inom bandysporten. Roger hade flera intressen så även inom andra områden gjorde han stora insatser.

Vi hade ett mycket fint samarbetade inom PRO, Roger som ordförande i PRO Ljusdal och jag som ordförande i PRO Järvsö. Inom samorganisation var vi båda verksamma under flera år.

Jag har sällan mött en så generös och hjälpsam person som Roger. Han var oftast först på plats vid våra möten, ställde i ordning med möblering, kaffedukning med mera så att allt var klart när vi övriga kom.

Roger hade ett stort engagemang för PRO:s verksamhet och var alltid beredd att ställa upp och ta på sig uppgifter som också han också utförde till punkt och pricka. Möttes vi på Coop stannade vi alltid upp för en pratstund, hans vänliga leende och sympatiska sätt spred trivsel omkring sig, jag kommer sakna en fin vän.

Anna-Maria Winblad

Fd ordförande i PRO:s samorganisation i Ljusdal