Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mer lokalt i lokaltidningen

När rikskändisar såsom E-Type och Arja Saijonmaa kommer behövs både förstasida, mittuppslag och helsidor två dagar i rad. Stöd och uppmuntra de lokala förmågorna istället!

Torsdagens VallaOpen i Färila var återigen en succé och bjöd på olika musikstilar av olika musiker och konstellationer. Såsom många evenemang arrangeras även detta på ideell basis med mycket jobb och slit från alla medverkande. Nog blir man besviken när man på fredagsmorgonen ser reportaget i LjP: inte ens 1/4:s sida med text och endast två bilder, där bara ett par av banden/artisterna nämns. Det sex timmar långa evenemanget involverade ungdomar såsom äldre musiker och vissa framträdde för första gången inför publik. Dessa artister uppmuntras då genom att lokaltidningen inte ens bemödar sig med att sätta in bilder eller ens nämna de medverkande. Skandal tycker vi. Men det är klart att när rikskändisar såsom E-Type och Arja Saijonmaa kommer behövs både förstasida, mittuppslag och helsidor två dagar i rad. Stöd och uppmuntra de lokala förmågorna istället!

Johanna & Martin

Gävle/Färila

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel