Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Meningen var att Staaf skulle ha jobbat till efter valet

Svar på Tor Tolanders inlägg En ny chef borde redan varit utsedd (23/4).

Nej, Tor, en ny chef rekryteras inte på en kafferast. Det tror inte jag och ingen annan heller. Däremot är förhoppningen att rekryteringsprocessen, som du kallar ett skämt, ska gå bra.

Din insändare innehåller rena faktafel. Tommy Staafs avtal var redan förlängt till och med 30 november 2014 och rekryteringsprocessen var påbörjad redan före mötet där Staaf meddelade att han skulle sluta tidigare.

På senaste kommunstyrelsemötet ställde du frågan och vi kommunalråd upplyste dig då om att Staaf skulle arbeta till efter valet och även att rekryteringsprocessen hade påbörjats, men det verkar du ha glömt eller inte lyssnat på.

Efter att Inköp Gävleborg gjort en ny konkurrensutsättning när det gäller rekryteringsföretag har ett företag, Tillväxtarenan, fått uppdraget och en tidplan har upprättats när det gäller annonsering, intervjuer, med mera.

Uppgiften om att det finns tre sökande kommer varken från någon av oss kommunalråd eller personalchefen. Den uppgiften har Radio Gävleborg fått från annat håll, möjligen från rekryteringsfirman.

Monica Olsson (S)

kommunstyrelsens ordförande

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel