Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Megan Fox - hetast i Hollywood

Megan Fox är den hetaste kvinnliga skådespelerskan i Hollywood just nu.
På onsdag har hennes nya film, "Transformers: De besegrades hämnd" svensk biopremiär.

Annons

Megan Fox, 23, anade förstås att intervjun för "Transformers: De besegrades hämnd" inte bara skulle handla om actionfilmen som går upp i Sverige den 24 juni.
Därför dyker hon upp på femstjärniga Shutters on the Beach i Santa Monica i en tajt lila dress. Hon ser ut som om hon hoppat ut från ett av de otaliga magasin som hon pryder.

Megan Fox har på kort tid blivit en av Hollywoods mest eftertraktade och omtalade kändisar. Bland annat utsågs hon till världens sexigaste kvinna av tidningen FHM, något hon tar rätt lätt på.
- Man får inse att det varje år är en ny tjej som toppar listan för att de måste variera tjejer. Jag var med i en film som drog in 700 miljoner dollar så det är begripligt att man slänger upp mig överst. Det stiger mig inte åt huvudet och jag tar det med en nypa salt, men samtidigt är det verkligen smickrande. 

Är du rädd att du ska bli placerad i ett fack?
- Att bli placerad i ett fack som vad? Attraktiv? Det är inte det värsta man kan genomleva. Om regissören Michael Bay lyckas få mig att se bra ut i så korta shorts då känner jag mig okej. Och det ger mig en fördel eftersom folk inte förväntar sig något av mig. De tror ju att jag ska dyka upp i en kort blus. Gör jag ett kort framträdande, även om det är mediokert så säger alla "Megan var djävla bra i den filmen!"

Regissören Michael Bay beskriver henne som galen och hon beskriver sig själv som en pojkflicka. Därför var actionscenerna något hon gav sig in i med liv och lust.
- Actionscenerna var extremt tuffa eftersom jag måste hänga med Shia LaBeouf. Att kuta runt med honom var nog det svåraste jag gjort. Shia är snabb och jag sitter på en motorcykel med boots och supertajta jeans och försöker hålla jämna steg med honom. Han ville inte hålla mig i handen för att han tyckte att det såg gay, kanske inte gay, men dumt ut. 

Hur förberedde du dig rent fysiskt för rollen som Mikaela Banes?
- Äh, jag är ung. Vi rullar runt på marken en del, reser oss upp och springer från A till B. Det är inte så svårt. 

Många ser dig som en ny Angelina Jolie. Går du medvetet i hennes fotspår?
- Jag undviker allt som gör att det ser ut som att jag gör det. Det är många filmer som jag tackat nej till för att folk inte skulle tro att jag försöker kopiera. Det är mer en förbannelse än en välsignelse, även om jag tar det som en komplimang. 

Keijo Liimatainen/TT Spektra