Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medelsvår debut med bra resultat

I helgen red dressyrlaget den sista omgången i elitserien. För Hudiksvall blev det en fjärde plats, både i sista omgången och totalt.

Annons

Individuellt gick det bra för Amanda Frestadius och Prince Pogi. I lördagens lätt A:P2, tog Hudikekipaget en överlägsen seger med 66,800 procent.

Caroline Åkerlund åkte till Strömsholm med Malin Collins Prince of Mena, där de avslutade säsongen med att vinna medelsvår C:2 på 66,89 procent.

I Sundsvall har det varit nationella hopptävlingar.

Cecilia Mårtensson red Camilla Sundqvists Colon till en åttonde plats i 1,10, och för Sabine Persson blev det en sjundeplats i 1,20 med Mora.

En som var glad, trots att placeringarna uteblev denna helg, var Tove Sjödin från Enånger.

Hon var på plats i Sundsvall med två hästar, Indian Marco, och Alazzio Killigrews.

Med Alazzio Killigrews kvalade hon in för att börja rida medelsvår 1,30. För det krävs att ekipaget ridit två felfria 1,20, och det gäller att de ska ha varit felfri i bägge faserna. Och det fixade Tove och "Valle" i helgen när de i söndagens 1,20 var dubbelnolla, och första ekipage utanför placering.

Och då gjorde Tove slag i saken och efteranmälde sig till 1,30. Och det blev en bra debut med två nedslag.

Med Indian Marco hade hon ett nedslag, de rev sista hindret.