Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Notorisk trafiksyndare fick bilen beslagtagen

Så var natten i Hälsingland.

Lokalt:

En notorisk trafiksyndare stoppades av polis i centrala Söderhamn. För att försöka hindra hans brottslighet beslagstogs hans bil.

Räddningstjänsten fick rycka ut och släcka en brand på en tipp intill Svågaleden i Ängebo, efter att någon tidigare eldat på platsen.

En stillastående minibuss fattade eld strax före midnatt. Bussen hade stått en längre tid på en mindre väg intill gamla E4 norr om Iggesund.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Ung man skottskadad i Landskrona – befann sig i en bil när han blev skjuten.

De tre personer som saknades efter att ha fallit ur en fritidsbåt på sjön Bolmen utanför Ljungby, hittades vid liv under natten.

Internationellt:

Flera personer har dödats efter att en 27-årig man har öppnat eld på ett konsertområde i österrikiska Nenzing.

Två lejon sköts till döds för att rädda en naken man som hoppat in i deras hägn i ett zoo i Santiago, Chile, skriver flera medier.

Österrike kan bli första land att välja en extremhögerkandidat till ny statschef. I dag går Österrike till urnorna för en andra och avgörande presidentvalsomgång.

Sport:

Zlatan Ibrahimovics sista föreställning med Paris Saint-Germain slutade med ytterligare två mål, ännu en titel. PSG vann cupfinalen mot Marseille med 4–2. "Jag kom, jag såg, jag segrade", sa Zlatan efteråt.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen?

Tipsa oss här eller mejla redaktion@helahalsingland.se.

Tips tas även emot på 0650-35555.

Följ oss:

Facebook: Helahalsingland.se

Twitter: @Helahalsingland

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström