Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Inbrottstjuvar stal trädgårdstomtar vid villainbrott

Så var natten i Hälsingland.

Lokalt:

Tre personer fick föras till sjukhus efter en singelolycka på E4 mellan Njutånger och Enånger. Bilen voltade och landade ett tiotal meter från vägen.

Trädgårdstomtar blev bytet för den eller de inbrottstjuvar som bröt sig in i en villa i Vallsta.

En körkortlös bilförare stoppades i natt i falskskyltad bil i Iggesund.

De närmaste dagarna kommer det att vara störningar i tågtrafiken där buss ersätter vissa tåg mellan Hudiksvall och Sundsvall.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En förundersökning om mordförsök har inletts sedan en man i 25-årsåldern blivit påkörd av ett tunnelbanetåg på T-centralen i Stockholm.

Det är få personer misstänkta för bidragsbrott som straffas. Av de 613 polisanmälningar som Försäkringskassan fick återrapporterade av polisen förra året lades 70 procent ner.

Internationellt:

Det kan bli aktuellt med åtal efter att gorillan Harambe dödats på ett zoo i Cincinnati. Det utrotningshotade djuret avlivades efter att en 4-åring hade ramlat ner i gorillans inhägnad.

För 10 pund har en extremt sällsynt krypteringsmaskin köpts in på auktionssajten Ebay. Lorenz-maskinen användes för att skicka meddelanden mellan Adolf Hitler och hans generaler.

Sport:

Irlands genrep inför EM-premiären mot Sverige blev allt annat än lyckat. Hemma i Cork blev det förlust, 1–2, mot Vitryssland.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen?

Tipsa oss här eller mejla redaktion@helahalsingland.se.

Tips tas även emot på 0650-35555.

Följ oss:

Facebook: Helahalsingland.se

Twitter: @Helahalsingland

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström